Roadtrip til Amsterdam

Hva er vel bedre tidsfordriv enn en aldri så liten roadtrip til Amstern?

Ikke så mye ;)

 

Jeg og noen venner kjedet oss en dag....
VIPS, der var ferjebilletter bestilt og før vi visste ordet av det satt vi i en merce på vei til Larvik. Fire jenter, soveposer, en overmadrass, et telt, en overflod av klær og sko, røyk og sprit.

 

Båtturen gikk over all forventning smertefritt, deretter var det straka vegen gjennom Danmark og Tyskland på rundt 10 timer.

 

Endelig var vi fremme på Zeeburg camping omtrent midt i Amsterdam by, men fikk sjokk da vi så hvordan det så ut:Skulle vi bo i en gypsy landsby?De hadde jo sirkus i det minste.... og det var jo elefanter der.....Eeeehhh... Nice entrance?

Nei, PUH, heldigivs hadde vi bare kjørt feil!
Det ble ikke overnatting hos sigøynerne med andre ord, og det var egentlig ikke meg imot!
ENDELIG var vi fremme på riktig plassHer var teltet vårt :)
Jeg tror samtlige av våre naboer var hasjrøkende hippier og waytoonaturelovingpeople.
Men ellers var det greit :)

Vi var turister og kjørte på en guidet tur rundt i byen med hest og kjerre.Kult navn :) Lock, Stock & Two Smoking Barrels, dritkul film :)Madame Tussauds ofc.Liker egentlig ikke bysyklende mennesker lenger, akkurat som jeg ikke liker barnevogner i butikker.

Ble jo litt party også, Leidsepleeeeein :)Spiste verdens beste chocolatefondue. Ahmmagad, himmelsk.Spiste også VERDENS BESTE mixed grill, med jacket potato, salat, heineken..... FYFAEN trodde jeg skulle dø, det var så ...forbanna godt! MAXIMUS STEAKHOUSE, Leidseplein.


 

Aaaah, Amsterdam er en herlig by :)


2 kommentarer

Karoline - Komenter tilbake..

11.05.2011 kl.14:25

Fin blogg !

Fine bilder !

Nina -

12.05.2011 kl.22:37

Så ut som en bra tur, igjen :)

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits