puh

 

Hoihoihoi, vet dere hva, jeg begynte egentlig å skrive et annet innlegg, men jeg ble så stressa og ramset kun opp ting som går til helvette for tiden og ting jeg klager på, og at jeg har jævlig dårlig tid mtp at jeg skal gå til jobb om en halvtime og jeg har fortsatt ikke stelt meg, sitter fortsatt foran pcen... MEN jeg droppa det, for det ble så kjedelig en start på morningen, ble bare deprimert og stresset.

 

DERFOR endrer jeg nå denne sinnstilstanden, i en annen retning, en rolig retning, til en plass der grasset er så grønt og glinsende som glass, de små bekkene og fossene er turkise og vannet er rent og man kan se det glitrer når solen skinner med sine store tykke varme solstråler, mojitoer og diverse andre kalde deilige drikker blir servert nårenn man vil og alt er perfekt og trærne er en blanding av palmer og..noe annet og deres røtter dekt av blader kryper rundt og sommerfugler i allverdens pene farger flyr rundt og etterlater små skyer med rosa glitter og støv som man blir i et fantastisk flott humør av (les: rusa) ooooooog deeeer var jeg klar for jobb! HADETBRA :D

 

 

 

 

 

5 kommentarer

Isa

25.01.2011 kl.15:26

Så fine bilder :)

Selene

25.01.2011 kl.19:33

haha, ja :P Sykt fine bilder forresten ;) De er vel funnet på nettet antar jeg? :) ♥

TONJE

25.01.2011 kl.19:42

nydelige bilder :)

Mia Regine

25.01.2011 kl.19:52

SV: Må innrømme at jeg var litt sliten på slutten, men det er vell sånn overalt når ting er så intenst og eksamensperioden er så krevende <3. Jeg føler det var verdt hver eneste krone.. Det er jo den beste skolen, og med god grunn! :) For meg var det absolutt ingen alternativer enn å gå der.

yvonne

26.01.2011 kl.11:01

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits