crazy lady blabbering

Selvom det ikke er kommet ut på bloggen, så har jeg egentlig postet to nye innlegg. He-he. Kan jo ihvertfall late som :)

Det vil si, jeg skrev og la til bilder osv men da jeg skulle poste det så bare ...gikk det ikke...!

Dette skjedde da to ganger, ved forskjellige anledninger, og da ble jeg så irritert at jeg ikke gadd prøve igjen!

Det var tilogmed en antrekkspost..;-)

 

 

Og nå har det skjedd litt triste ting i mitt ellers ganske triste liv som gjør meg litt tiltaksløs og deprimert og derfor kan jeg ikke love at jeg kommer til å være superaktiv her med det første igjen. Jeg var liksom på vei inn i bloggemood, men.. Things change! ;)

Ikke noe vits å pøse på med innlegg om jeg ikke føler for det, herregud, blogging på "hobby"-nesten-ingen-lesere-basis er jo egentlig ikke verdt prate om engang! Blir nesten litt flau over meg selv. Men er vel bare det at jeg liker det, og det er derfor jeg bryr meg om hvorfor jeg plutselig har lange pauser..;-) Gah, crazy lady blabbering.

Egentlig har jeg bare lyst til å skrive. MEN jeg har ingen planer om å utbrodere om mitt oh-so-private-life ;-)

Jeg håper uansett at det ordner seg og ikke blir noe videre problem :-)

 

 

 

 

 

 

 

  

Én kommentar

-Anine

28.05.2010 kl.14:49

Fin blogg !:)

Søte bilder.

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits