Mandag 12/04/2010

GODDAG!

 

 

Startet dagen med å sove litt lenger enn planlagt. Med så flott vær og konstant fridager vil jeg ikke sløse bort dagene ved å ligge i senga!

 

Det ble to hektiske kvelder på jobb fredag og lørdag, masse å gjøre! Men tjente gode penger og det er det som betyr noe akkurat nå. Dør av å være blakk snart.

 

Spiste lunsj og tok en kaffe med mamma igjen idag, veldig koselig, nå skal jeg møte ei venninne og skravle som aldri før :-)

Skal også på leit etter jobber som jeg kan søke på idag.

 

 

 

HVA GJØR DERE I FINVÆRET IDAG?

 

 

 

 

 

 

Jeg poserer med kaffe (shiok) og new nails! Eller... Fortsatt mine egne korte negler, men ny lakk i det minste :-)

Bilder av dagens antrekk gidder jeg faktisk ikke idag, jeg går så kjedelig kledd at jeg føler ikke noe stort behov for å dele det. Stripete trøye, tights, støvletter og dressjakke. WOW spennende.... ;-)

 

Gleder meg til å få tatt etterveksten og til mine kjære extensions kommer! Åååhååååhåhåh, jeg er så dritlei av å være korthåret (hele 1 uke nå). 

 

Velvel, have a nice day!!!!! 

Én kommentar

Nikky

13.04.2010 kl.12:17

Karoline: så koselig å høre you made my day! :-)
jeg elsker England og skal uten tvil flytt hit, skal jeg hjem til norge for å fullføre 3vgs men så kommer jeg tilbake. England har uten tvil blitt mitt nye hjem og jeg elsker London.
flytt hvis du har muligheten til det :-)
du kan alltid legg meg til på msn hvis du har noen mer spørsmål :-)
adenike@live.no

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits