Hey I, I, I'm still aliiiiveeee OohoOoh I'm still alihihihiveee.

Yes I am, i aller høyeste grad også faktisk!

 

Jeg må være ærlig, jeg ANER ikke hvorfor bloggen har stått nærmest uberørt de siste ukene. Jævlig merkelig.

Jeg har bare ikke hatt noe å skrive, det skjer jo ingenting, og jeg har ingenting å dele.

Det er derfor jeg har denne forbannede bloggen. 

Jeg liker å skrive, jeg liker ta bilder, og jeg liker å prakke på andre mennesker ting jeg mener er aller høyst nødvendig å vite. Mitt lille skjulte engasjement til mitt en dags verdensherredømme.

 

Så da er det jo liten vits å skrive noe når jeg ikke har noe å skrive.

Jeg mener, idag dusjet jeg og spiste...

Så så jeg på tv..

Så lurte jeg sterkt på om jeg skulle trene, men det orka jeg ikke.

Derfor ble jeg emo og spiste en avokado istedetfor en liter med is.

I helgen drakk jeg. Jeg ble full og det var gøy. Så var det ikke så gøy på søndagen.

Jeg lurer på om jeg skal ta hesten med ut og ri på den.

Men jeg er så tam at jeg vet ikke om jeg orker.

 

Morsomt å lese? Nope.

 

Og jeg som var så godt i gang, igjen, også.. 

Men som sagt så er det jo ikke noe ålreit å lese om meg som kun har gått rundt i den samme tracksuiten, vært deppa, drikki kaffe og sett på Ellen DeGeneres show på morran liksom... Jeg har ikke gjort en dritt. Jeg har ikke jobb, jeg har ikke penger og EH JAH man blir jo litt TRAUST av slikt.

 

Men jeg tror på bedre tider! Og selvom det egentlig ikke er det, sånn, enda, så skal jeg i det minste lage meg min egen virkelighet og LATE som om det er det :-) For jeg kan ikke fortsette sånn her, blir GAL. Mister, eller.. Miss kanskje :) Miss Negative Delirium, må på en ferie nuh, Miss Positive må komme en tur.. :-) Vet ikke helt om jeg er på godfot med Miss Positive, men det må jeg bare bli :)

 

 

 

ANYWAY!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Jeg fikk en hyggelig mail fra en leser, HÅPER JEG IALLEFALL! DET ER IKKE NOEN KJENTE DER UTE SOM LURER MEG? HVIS DET ER TILFELLE: brenn i hælvette :-)

Uansette, hun skal til Egypt, til samme stedet der jeg var i desember. Og lurte på om jeg kunne lage et innlegg om turen min dit, og jeg vet jeg har sagt at jeg skulle gjort det for lenge siden for dere andre som spurte! Men... Jeg er bare så sykt treig og dust noenganger, så det har jeg ikke klart å få gjort.. MEN nå er det andre boller, så det skal jeg prøve  få gjort i løpet av uka :-) Har mye å fortelle :-)

 

Har også tanker om å ha en konkurranse, bare sånn for å ha prøvd det også..? Hva mener dere?

MEN DET BLIR ikke på en stund enda, da gevinstene (som forresten er innenfor sjangeren sminke/beautyproducts) tar seg god tid i posten ;-) Men dette kommer jeg tilbake til!

Outfit og sminke kommer senere idag :-) 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits