Besøk, trening, camwhore, outfit, sko...

Oppfinnsom overskrift idag, en god gammeldags stikkordsoverskrift rett og slett!

 

Som nevnt i forrige post - Da Vinci Latte Almond Mocha - tilbrakte jeg tirsdag og onsdag hos min gode venninne S. 

Jeg ankom hennes hule rundt 08.30 tirsdag morgen, og vi startet dagen med litt skravling og et par kopper kaffe. Kan det bli bedre?

I 11.00 - 11.30 tiden dro vi på trening, Cam og S. har blitt utrolig flinke til å trene de siste mnd. og selv om jeg fortsatt er på kun svømme/trene kondis stadiet ville jeg bli med på å pumpe jønn denne dagen! 

Det angrer jeg ikke akkurat noe særlig på, det var utrolig godt! Jeg varmet først opp på sykkel i rundt 30 min. og deretter tok jeg en runde på de forskjellige apparatene. Denne dagen kunne jeg kjørt meg enda litt mer enn det jeg gjorde, men greit å ta det litt rolig første dagen, jeg har ikke mye erfaring fra treningsstudio, det har vært mest av og på de siste årene, ingenting fast. Men det vil jeg begynne med nå. Det gav meg en utrolig god følelse! :)

Etter trening ble det ett kokt egg og en nutrilettbar før vi rushet til kafeen for å drikke kaffe i det nydelige været, etter en slik økt må man jo veie opp med litt kaffe vettu, hø hø hø...

 

  

Til middag ble det Tikka Masala, og til kvelds en appelsin og grønn te. 

Utrolig gøy vi hadde det, "Mannen og Kråka" ble spilt om igjen og om igjen, samt diverse sanger fra åttitallet, blant annet en mgp låt... Uff.... 

Jeg ble også svært fascinert over HVOR stygg man faktisk kan bli i Photo Booth... Dere ser resultat av dette lenger ned i innlegget.

 

Onsdag våknet vi senere enn planlagt, men det var godt å få sove ut likevel :)

Knekkebrød med tunfisk til frokost, utrolig godt, må prøves :)

Cam kom og vi dro på trening igjen, tok samme "program" som på tirsdag, men kjørte meg enda litt hardere. 

 

Så utrolig mye gøyere og lettere det er å trene når man er fler. Og så mye mindre pes og tiltak det er å dra i det hele tatt! Trening er jo gøy, faktisk! :)

Dessverre, for meg, trener disse to en plass 30 min unna der jeg oppholder meg, men likevel skal jeg klare å iallefall være med et par ganger i uka fremover, så får jeg svømme og kjøre mitt eget program alene de andre dagene.

 

Takk for to gode treningsøkter jenter! Skal bli fit til sommeren vi nå ;-) ;-P

 

Her er da bilder tatt i Photo Booth, det er bare... altså... utrolig, så stygt!

 Ordet "fittetryne" får en helt ny betydning.... 

Og for å veie opp med de stygge bildene, her er noen litt mer pene bilder! 

Fluemestern..

Her ser dere et par, crappy, bilder av de nye skoene mine.

Vennligst se bortifra at det ser ut som om jeg har hemma legs og 1 meter lang fot... Takk :-)
 

Én kommentar

Mia Regine

17.03.2010 kl.12:20

SV: Godt å høre :) Det kommer mer. Det finnes alt for mange bra kunstnere der ute. Jeg burde ikke ha tilgang til internett :-p

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits