Sosial idag :-))))

 

Heihei!

 

Nå står jeg på farten, skal være litt sosial idag, ENDELIG! Så skal jeg være flink og svømme etterpå :-)

 

Holder på med en post for ikveld (gjøres ferdig når jeg er hjemme igjen), et stikkord: LIPS!

Så hvis det er noe du tror kan interessere deg, følg med! ;-)

 

 

  

3 kommentarer

Lise

03.03.2010 kl.17:05

Ja, nå begynner det jo virkelig å ligne noe! :) KjempeGØY med outfitbilder og lignende! Desverre har jeg nok ingen blogg selv. Jeg føler ikke at jeg har tid til å gjøre det skikkelig, jeg foretrekker vel å gjøre ting helhjertet hvis jeg først skal gjøre noe. Halvgjorte ting er grusomt! ;) Men det hadde vært veldig gøy å få det til en gang..

Inntil videre følger jeg hvertfall spent med på Delirium, ser frem til leppetips i kveld! ;)

Ha en strålende kveld!

Rakel

03.03.2010 kl.20:34

Utrolig fin blogg :)

Karoline - Delirium.

03.03.2010 kl.22:43

Lise: Så utrolig bra at du synes det! Det er bare det å få motivasjon nok til å gidde rett og slett! Og slike kommentarer som dine hjelper jo fælt:-)

Er jo mye gøyere å 'make an effort' når man vet at det er lesere der som faktisk har lyst til å lese/se. Også gjelder det jo å ha på seg antrekk det er verdt å ta bilder av da, har hatt en periode nå hvor det har vært litt for fristende å ha på seg komfortable klær fremfor klær som ser bra ut ;-P

Veldig forståelig det du sier, men si ifra hvis du skulle få deg en blogg da! :-)

Håper leppeposten falt i smak, tenkte jeg skulle fortsette denne type poster hvor jeg plukker ut ting jeg liker som jeg "anbefaler", men må prøve å få det til på en måte så det ikke er TOTALT likt som alle andre->kjedelig. Prøve meg frem :-)

Ha en strålende kveld selv! :)

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits