Barbie + Actionman = TRUELOVE.

 

Jeg er en liten skapnerd når det kommer til pc/mac, ingen veldig flink nerd, men jeg synes det er gøy, så jeg sitter vanligvis og prøver og feiler til jeg får det til. Jeg vil veldig gjerne bli flink! :-)

 

Igår kveld begynte jeg å redigere så smått på bloggdesignet, det er så kjedelig at jeg blir irritert (bloggdesignet altså), men det er faktisk ikke det største problemet.. Det er fargene! HVA slags farger skal jeg ha, skal jeg ha lilla, rosa, blå, grønn, teal, havturkis, sort, grått, hvitt... GAH.

 

Jeg liker enkle og stilrene design. Enkle fonter og har et øye for fargesammensetninger, fine og behagelige fargesammensetninger vel og merke, men jeg liker så mye forskjellige farger, så jeg får aldri bestemt meg!

 

Hvit bakgrunn er standard, men skal jeg ha hvitt rundt resten, eller skal jeg ha en mørkere farge som det jeg har nå.. Det gir på en måte ett inntrykk av "man leser på noe", tror jeg fortsetter med den varianten, men hvilken farge skal jeg har rundt... Skal jeg gå for den litt mørkere, eller skal jeg ta en litt lysere.. Hm..

 

De forskjellige fontene, brødteksen, overskriftene, linker, kategorier... Hva slags farger!!??

 

Jeg er en sort-grå-hvit-jente, men liker innslag av andre farger også... Det resulterte i det rosa innslaget i det nåværende designet, men så lurer jeg på, blir det for mye rosa? Jeg mener at ens personlighet gjerne kan gjenspeile seg en liten smule i designet, så begynner jeg å lure, fremstår jeg som en rosa barbie? Eller klarer jeg å dra i havn sortgrårosahvit-barbie "imaget"?

 

Jeg tenker for mye, jeg har en tendens til å gjøre ting LITT mer komplisert enn det det EGENTLIG er...

 

Er det noen andre som kjenner seg igjen, eller? 

 

 

Det var noen slitsomme og nerdete tanker fra meg :)

 

Jeg holder iallefall fortsatt på med headeren, den blir enkel, må bare ha noe frem til jeg får en ny ide..:-P

 

P/S: Vil gjerne få poengtere at jeg IKKE higer etter å ha et spesielt "image", og jeg higer ihvertfall ikke etter å fremstå som en barbie, men det er en grei måte å forklare på.

P/S2: Jeg liker forresten Barbie, ..og Actionman (meant2be4ever).

 
Actionman redder Barbie fra Ken.

Barbie trenger ikke Ken, hun har jo Actionman! So much better!

Det er mulig hun kanskje hadde følt seg litt alene innimellon, Actionman er jo mye ute i jungel og ulent terreng da han ofte er på superduper hemmelige oppdrag, MEN man vet aldri, plutselig en dag står han der, i døra, og sier, Hello honey, I'm home, med tidenes mest sleske colgatesmil. 

 

Han er hjemme på en liten snarvisitt mellom oppdragene, men han må snart dra, har kun noen få minutter til å si hei til sin elskling før han slenger seg videre i de medbrakte lianene tilbake til jungelen på andre siden av kloden...

 

Barbie rakk kun å kysse ham hei og farvel men fikk ikke fortalt han om hva som vokser inni hennes liv! Hun er gravid! Men Actionman vet ingenting!

Er det Actionmans barn? Eller har Barbie blitt FOR ensom en dag og funnet seg en annen da hun gikk lei av Actionmans altfor mye fravær?

 

NÅR kommer Actionman tilbake? Rekker han se sin vakre kone gravid eller er barnet allerede født før hans hjemkomst??

HVORDAN takler han denne nyheten som kommer til å snu hans liv på hodet???

 

TO BE CONTINUED. STAY TUNED.

 

 

 

 

 

 Jeg har virkelig FOR mye fritid.....

******************************

 

 

 

 

6 kommentarer

Hege Susanne ♥

22.02.2010 kl.19:04

Så fin blogg du har, enkel og stilfullt design :-D Barbie+actionman er ekte kjærlighet ja! Hi hi...

Veronica Løken

22.02.2010 kl.19:20

sv: tusen takk :) den er fra Cubus !

Annette B.

22.02.2010 kl.19:27

Skjønner hva du mener. Jeg prøvde å fikse litt på designet selv, men jeg mistet tålmodigheten. Syns alltid du har hatt et fint design :)

Jenny's moteblogg

22.02.2010 kl.23:43

sv; takk! :) det er et smykke fra Gina Tricot, koster sånn 199,- ellerno (?)

marianmjaanes

22.02.2010 kl.23:56

du har sykt fin blogg da! :)

Hege Susanne ♥

23.02.2010 kl.13:38

SV: Ikke sant, alt det beste samlet i ett glass, bedre blir det ikke :-)

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits