Motivert, og Svenska Hollywoodfruar ;)

 

Idag er det strålende vær ute, absolutt nydelig!

Gleder meg masse til å gå ut, skal møte venninne idag og skravle, alltid koselig :-)

 

Humøret mitt blir så på topp når det er så fint vær ute, jeg aner ikke hvorfor, jeg jeg er veldig lettpåvirkelig av slikt, og da spesielt været... Hmmm...

Jeg føler meg iallefall bra idag! Så deilig! :D

 

 

Igår gikk dagen med på å skru Ikeamøbler, noen gikk lettere enn andre, men alt i alt er det ikke så fryktelig vanskelig.

Blir nok litt montering senere idag også.

 

Møblene ble iallefall veldig fine! Kan jo kanskje poste bilder når alle er montert og ferdige :-)

 

 

Til frokost idag drikker jeg blåbærsoppa og spiser knekkebrød med en slags krydder/smøre-ost med avokado på, er det andre her som liker avokado?

Før syntes jeg denne merkelige grønnsaken (det er vel en grønnsak?) smakte forjævlig, men nå i senere tid har jeg begynt å like det svært godt, konsistensen er så goood :-) Selve smaken minner jo litt om nøtter?

Nydelig farge også.

 

 

Torsdag og fredag var jeg superflink og svømte! Ja, jeg SVØMTE, jeg TRENTE!!!! Har man hørt, hvem hadde vel trodd det... Men jeg er fast bestemt på å gjøre noe med kondisen min og kroppen min generelt, jeg skal bli i bedre form, da er det kun en ting som hjelper, å trene ;-)

Blir hver tirsdag og torsdag fremover, føler jeg har motivasjon nok til å klare å fortsette denne gangen.

Dette skal jeg klare!!

 

Ikveld er det Svenska Hollywoodfruar på tv også, fader, jeg fikk ikke med meg forrige episode, glemte det helt bort, herregud så humor det er!!! 

 

Lurer på hvordan det norske programmet blir...

 

 

For et hardt liv de lever :) slitsomt å drikke kaffe på cafe ;-)

Hahahaha, litt sånn som livet mitt for tiden, bare med en litt større pengeskala inne i bildet ;-))

(Det er faktisk ikke kødd, etter at jeg ikke har noen jobb lenger er jeg bare hjemme og gjør husmorting og er ute med venninner, men det er koselig da :))


For et liv de lever, jeg kan desverre ikke si noe stygt om damene, da jeg så gjerne ikke hadde takket nei til et slikt liv om jeg hadde hatt muligheten (altså, man trenger jo ikke bli blåst i hodet av det grunn da, men orker ikke gå inn på det nuh), med mindre jeg måttte byttet det bort med feks kjæresten min eller noe sånt.. Eller...Kanksje... hehe;)

 

HALLO, hver eneste jente i denne verden som vet at slike liv "finnes" har en instendig drøm om at de skal få kunne oppleve det en gang i sitt liv, HVEM er det som IKKE ønsker seg loads of moneeeeyh til å kunne sløse bort på allverdens av krims krams, sko og klær og vesker og sminke og hår og negler og massasje og fine møbler og basseng på toppen av den syv etasjers høye luksusleiligheten sin og ha tjenere som rer opp senga og vasker den skitne doen (som for øvrig ikke rekker å bli skitten fordi den blir vasker hver dag) ? Hæh, jeg NEKTER å tro at de fleste ikke hadde hatt noe imot dette ;-)

 

 

 

* Noen andre som titter på Svenska Hollywoodfruar her? :-)

** Hva syntes dere om programmet?

*** En det en av "fruene" dere liker best, isåfall, hvem?

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits