Insomniac

 

Når jeg begynte å skrive dette innlegget var klokken 05.46, og jeg har fortsatt ikke sovet...

Merkelig... Jeg la meg jo i tolv tiden??

 

WHY THE HELL ARENT I ASLEEP??!!

 

VEL, jeg la meg og skulle sove søtt.. MEN DEN GANG EI!!!

 

Jeg har skrevet omtrent 3.5 forskjellige "dikt" på mobiltelefonen, tenkt ut et brev på omtrent 5 sider til [X] og et omtrent 3 sider langt brev til [X], jeg har sett for meg halvparten av filmen Ringenes Herre nr.1, jeg har tenkt på morsomme ting som Doug sier i Kongen av Queens, jeg har tenkt på seriene OZ, Sons of Anarchy og True Blood, jeg har blitt frustrert over alt rotet på rommet mitt... Jeg har leitet FEBRILSK etter brillene mine - finner dem ingen steder.... Jeg har hørt på radioen på mobilen min - fy faen det suger! "Jazzkanalen" meg langt oppiiii...... Jeg har spist FIRE mandariner og drukket en kopp med varm nypete, tent masse lys...

 

Jeg vet ikke hva som er problemet, men jeg får bare virkelig ikke sove!

Det er så plagsomt! Jeg går snart ut av mitt gode skinn! Jeg blir gal!!

 

Jeg er egentlig dødstrøtt og vanligvis (når jeg sover hos baby) ville jeg ha sovnet iløpet av 10 minutter, men de gangene jeg sover hjemme da er det umulig! Eller, jeg sovner ...TILSLUTT.. Etter kanskje 2,5 - 3 timer med intens stirring i taket... (Joda, jeg slapper selvsagt av og prøver ikke hardt å sove, da går det jo hvertfall ikke..) Men ikke i natt visstnok...

 


Jeg er kanskje litt FOR avhengig av baby, vi er med hverandre omtrent hver dag, og jeg skal ikke legge skjul på at sengen hans er bare SO MUCH BETTER enn det min er, og hele atmosfæren og alt, er mye bedre der enn det jeg føler at det er her hjemme, MEN jeg er et sovedyrdelux, jeg sover uansett! Jeg kunne sovnet stående på bussen!

 

Men neeeeeida, ikke hjemme i senga! Nope, no-way, NEVAH-EVAH!!

 

Her skal vi være våkne jaaah...

 

Og nå når jeg sitter her foran skjermen, da merker jeg selvsagt at øya begynner å sige litt, men man kan jo banne bein på at idet jeg legger meg under dyna med hodet på puta DA er jeg lys våken igjen...

 

 

ER DET NOEN SOM HAR NOEN GODE TIPS MOT DETTE PROBLEMET?

 

SÅNN BORTSETT FRA PILLER LIKSOM...

KAMOMILLE-/SOVE-TE har jeg prøvd... Puste inn og ut og slappe av i alle muskler (jævlig lett når jeg får strømlignende-følelser nedover ryggraden forresten!!??) og ledd og tenke på en ting når du puster ut og den greia der..funker ikke!

 

Jeg var lenge oppe igår, og jeg sov så aldeles ikke lenge idag, jeg har vært aktiv og jeg burde derfor IKKE ha noe som helst problem med å sove...!

 

 

 

NEI, nå går jeg og spiser frokost gitt....

 

Har tent litt (les: MANGE) telys og sånt rundtomkring her jeg sitter da, og dradd for gardinene så ingen psycho people kan kikke inn (wow, vanskelig, jeg har gjennomsiktige gardiner....) Så kooooseliiig :-)

Jeg liker levende lys :-) Må tenke litt positivt her da :-)

  

 

MENNEH JAH, NOEN SOM HAR NOEN TIPS Å KOMME MED???

 

I'm DESPERATE!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits