Endelig ferdig å male!

 

Da er slottet omtrent ferdig oppusset! Kun vasking, venting og småting igjen nå så er det heeeeelt ferdig :-)

 

 


Nå er jeg endelig ferdig med tittelen som malermester, eller, tittelen vil vel forresten stå, men jeg kommer ikke til å jobbe noe aktivt for å holde den ved like ;-) Med det første iallefall! Vi får i det minste vente til sommeren ;-)

 

Jeg har (med litt hjelp av baby-huseier, så flink å tar vanskelig steder jeg ikke kommer til:) nå malt stue og soverom, samt gang og stue i underetasjen. Dørkarmer, vinduskarmer, lister and so on ;-)

 

Skal ikke ta all ære altså, Mr. Huseier har vært kjempeflink han og ;-)

 

Har brukt fargen Caffe Latte, kjempe fin! Lister ble hvite og karmer rundt dører og vinduer er hvite og helblanke :-)

 

Ble veldig pent, og er veldig fornøyd med resultatet! Fargen lyser veldig opp og gir en varm og lun følelse samtidig som det ikke blir FOR gult/beige, om dere skjønner :-)

 

Nå er sengen på plass, som forresten var HERLIG å sove i, splitter ny seng og rent sengetøy, i nyvasket og nymalt rom, gjett om jeg sov godt i natt! :D

 

Vi har vært superflinke og montert to stk Ikea nattbord, de ble kjempetøffe og passet perfekt!

Tv benken fra Bohus var hakket verre å montere, så den gav vi opp klokken 01.30 i natt, men fikk gjort den ferdig idag da! :-) (uten min hjelp dessverre, hehe)

 

Venter kun på sofa og stuebord nå, det er på en måte da man virkelig ser hvordan stuen blir :)

Så glad på Mr. T sine vegne, sånn hvis vi ser bortifra all pengebruken så må vel følelsen av å være huseier deilig :-)

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits