Ny kjapp favorittmiddag :)

 

Igår koste jeg meg på cafe og skravlet med venninne, vi kan skravle i timesvis uten å gå tom for ord, så deilig det er :-)

 

Senere fant jeg noe som skulle bli min nye favorittmiddag!

Jeg hadde da som sagt sittet med den tjukke rumpa mi på café hele dagen og brukt kreftene mine på å skravle, så baby måtte spise og lage.. eller "lage", middag heeelt seeelv! Nthå :) Så flink til å lage Big One :-)

 

Så da måtte jo jeg finne meg noe jeeeg kunne spise når jeg tilslutt skulle hjem :)

Da var det noe KJAPT og ENKELT og GODT og SUNT som stod i hodet på meg, som vanlig, og da jeg ikke aaaante hva jeg skulle lage endte jeg opp i fryst-ferdig-pose-disken, noe som vanligvis ikke er et godt tegn, MEN jeg grabbet nå med meg noe som så en smule fristende ut, med en lei følelse om at dette skulle smake ....fryst-ferdig-pose-mat = vondt?

MEN DET GJORDE DET IKKEEEE! Det var godt! Tummy happy ^_^

 

Har en bang anelse om at dette kommer til å bli en gjenganger fremover ....kjøpte to poser til idag... hehe ;-)

 

Og den herlige retten-ferdig-på-fem (ti kanskje)-minutter- eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

 

TADAH!

 

..................

 

Findus Kylling Basilikum med fullkornspasta og grillet tomat!

 

 

Jeg tilsatt ristede cashewnøtter og brokkoli, så trenger ikke mer enn halve denne posen for å få et mettende middagsmåltid! :-) Altsåååå, ikke 1 porsjon, men 2! Weee, jippi for alle oss fattige ^^^^

 

(Jeg klarte fint å spise hele...ALENE)

 

 

 

Jeg spiste en müslibar, som de så fint kalte den, inntil, for jeg trodde det var et grovt rundstykke av noe slag, noe det visst var! Men jeg koblet jo ikke "müsli"..., baren var jo søt med rosiner! Relativt god, men ikke til middagsmat...;-)

 

Også bakte jeg havrekjeks igjen, en liten ny vri angående hva jeg hadde oppi, meeeen ble skikkelig skuffa for de smakte rett og slett HØGG!

Jeg klarte å ta for mye havregryn oppi = tørt = IKKE bra/godt..:-(

Jaja...:-)

 

 

 

Hva er deres favoritt kjapp/enkel/sunn middagsrett?

 

Vi snakker ikke mormors kjøttkaker eller grilla biff her nå med andre ord...

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits