Jeg har snart kamera igjen :)

Thumbs up for Foto Knudsen everyone!


fklogo
Med tanke på at det tar omtrent to minutter for meg å gå fra hotellet og bort på Galleriet så gjorde jeg nettopp dette, i min desperasjon etter å få ladet opp batteriet til kameraet mitt.
Jeg hadde vel egentlig ikke så store forhåpninger at det gikk an, å bare legge fra seg batteriet der og komme tilbake og hente det fulladet, altså, HVORFOR skal man ikke få gjort det selvsagt, men alikevel, vi bor i Norge, et rikt, dog SKAKKJØRT land, INGENTING dustete overrasker meg lenger....

Jeg betalte riktignok FEMTI kroner.. Og da kan jeg hente det to timer etterpå, fulladet... Det ekke noe jeg skal begynne med på fast basis, that's for sure, men som et engangstilefelle så går det jo greit :-)
Man må bare glemme tanken at man faktisk har brukt penger på noe man kunne fått gratis om man bare ikke hadde vært så DUST å glemme ladern hjemme ;-)

Jaja, alt er perfekt, om to timer har jeg kamera igjen! :-)

Og da vet dere jo det, om dere ikke visste det fra før, skulle noen være i en slik knipe noen gang, så er det egentlig ikke krise, med mindre man ikke er i nærheten av et sentrum med Herr Foto Knudsen eller en annen fotobutikk som praktiserer dette da..


Nå skal jeg smøre meg inn med PIZ BUIN olje og ta litt kreft/fregne/føflekk-fremkallende solarium :-)

3 kommentarer

Millie

25.11.2009 kl.16:38

Tror Sumo og Soho er mye det samme, egentlig. Kan være jeg blander, siden de ligger vegg i vegg, men det ser du nå. :)

Tusen takk for kommentaren angående buksen og korsettet! :D

ALMAS

25.11.2009 kl.19:36

er en utolig lur løsning, hvis du plutselig går tom for batt... tenk på det som 25 kr i timen... da blir det plutselig ikke så mye :D

Victoria med C

26.11.2009 kl.13:39

//Namm! hvem er produsenten. må virkelig smake den!

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits