Om det å låse seg inne på jobb klokken 01.00 på natten.

jepp, låse seg inne. 

som i låse-hoveddøren-og-ikke-komme-seg-ut-igjen-fordi-nøkkelen-er-misfoster.

jeg er jo her nå da, så jeg kom meg jo, tydeligvis, ut. tilslutt.

 

det hele begynte selvsagt meg meg alene på jobb i seks, syv timer, ansvar for rydding, vasking og stenging.

det gikk helt greit det, selvsagt hinsides kjedelig, siden du står der rett opp og ned alene uten noen å snakke med, det eneste som er nærmest noe levende er de sprekte pølsene på grillen.

bortsett fra kundene da, men de kommer og går jo verre enn pasienter på et legekontor.

 

anyway, klokken nærmet seg sakte men sikkert stengetid, jeg låser hoveddøren og det er da jeg legger merke til hva for en idiotisk ting av en nøkkel jeg har fått. det går ikke. jeg vrikker og vrir på nøkkelen i låsen, og prøver alskens diverse lure løsninger og triks for å få den til å gjøre det den er lagd for å gjøre, nemlig å LÅSE DØRA.

 

tilslutt, finally, eventually, heldigvis, omgthankgod tilslutt! låste døra seg og det eneste jeg tenkte på hva for et helvette det blir å komme seg ut den andre døra hvis nøkkelen skal oppføre seg på samma måte som nettopp..

jeg mopper gulvet, går i mine egne tanker, irriterende ting skjer, mer strev med nøkkel, orker ikke forklare siden det er kjedelig, ikke egentlig uvesentlig for min fortellig om herr idiot nøkkel, men kjedelig.

 

så kommer endelig tiden for min hjemreise, jeg skal endelig forlate jobben, stedet man ikke har lyst til å tilbringe tid noe særlig mer enn nødvendig.

jeg hadde tilogmed blitt ferdig til tiden og kunne for en gangs skyld rekke hjem til HALVVEIS normal tid.

 

hva tror dere skjer? nøkkelen fungerer selvsagt ikke. ikke får jeg opp hoveddøra, ikke får jeg opp døra jeg skal gå ut og der står jeg. med fem poser med søppel, fire flate pappesker, veske, jakke, skjerf, megselv. alt skal ut, men det går ikke.

som den ikke-aggressive typen som jeg er ..hehe, ja særlig, jeg har en tendens til å bli meeeget hissig av meg, og slike situasjoner som dette takler jeg rett og slett ikke. jeg blir litt som en lemen. jeg sprekker nærmest av sinne!

 

uff. nå har jeg startet noe jeg ikke orker å fullføre. forklare ordentlig hva som skjedde videre.

kan vi ikke bare sette en strek der og jeg skriver i korte beskrivende trekk hva som skjedde..

 

....jeg finne ny dør jeg hadde glemt, jeg slå kode på dør, vente, prøve nøkkel-funker, løpe tilbake, hente søppel, slå kode på dør, vente, ut, rundt bygg, kaste, tilbake, hente pappesker, slå kode på dør, vente, rundt bygg, kaste, tilbake, hente mine ting, slå på alarm, har i underkant av 30 sekunder på å forlate bygget, løpe tilbake, slå kode på dør, vente, KASTE MEG UT, slenge igjen dør, låse, FERDIG!

 

puh. det var godt å legge seg når jeg kom hjem den kvelden.

 

 

Én kommentar

Elise

17.09.2009 kl.13:59

Sv: det var kjekt å høre ;)

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits