Valget er/var litt ditt.

Da er nok de fleste stemmelokalene landet over stengt for nå, og i disse minutter og timer blir stemmene talt opp. 

Allerede nå finner man prosenttabeller på resultater, som blir oppdatert fortløpende.

 

Blir det rødgrønt? Blir det FrP?

 

Kommer kanskje ...pensjonistpartiet til makten? eller kanskje Idiotpartiet?

 

Hvem vet, kanskje den norske befolkning har tatt en helomvendig og flertallet har stemt på viergnomerpartiet-laosskjøredettelandtilhelvettepartiet?

 

Jeg har iallefall stemt på Fremskrittspartiet, nei ikke FramSTEGSpartiet, men Fremskrittspartiet.

Jeg er ikke den som er mest politisk aktiv, jeg følger ikke med på alt og forstår ikke alt, setter meg altså ikke inn i alt.

Noe har jeg veldig klare meninger om, andre ting skulle jeg gjerne hatt meninger om, men jeg vet ikke nok om det, eller forstår det ikke nok til at jeg kan ha noen meninger om det.

 

Noe av det jeg synes er viktig, er blant annet innvandringspolitikken, for den vi har i Norge idag er helt på trynet, velkommen til Norge, landet hvor vi ødelegger oss selv.

Innvandringspolitikken til Frp er den som er mest lik den jeg er for, jeg er kanskje tilogmed enda litt mer til høyre enn Frp når det gjelder akkurat den.

 

Barn, unge, eldre, skole, helsevesen er også noe som er viktig. Og privatisering synes jeg kan høres ut som en bra idé.

 

Skattenivået her i landet er vel i høyeste laget, men den er nå en ting. Det at man må skatte av arv, formue etc. etc. etc. synes jeg også er litt for humoristisk...

 

HVA ER VIKTIGE SAKER FOR DERE? OG HVA FALT VALGET PÅ IDAG?

For dere brukte vel stemmeretten deres???

 

 

bilde646
Det er ikke noen lov som sier at jeg ikke kan ta bilde av dette vel?
Hvem vet...Norge...(??)


 

 

Jeg stemte etter at jeg kom fra jobb, etter 8.5 lange timer uten og sitte nedpå i ett eneste minutt, bortsett fra den ene gangen jeg var kjapt på toalettet, som jente har jeg jo mulighet til å hvile beina litt der, slå to fluer i en smekk liksom... woho.

 

Uansett, måtte ta bussen hjem, og siden jeg jobber på Shell og har en herlig fordel ved at jeg får gratis kaffe (<3) tok jeg jo selvsagt med meg en kopp, etter å allerede ha drukket utallige gjennom dagen, oppskrift på nydelig kaffe på kaffemaskin: stor dæsj med enten caramel eller irish cream sirup, vanlig kaffe med middels styrke og maks melk ;)

Jo, jeg hadde jo denne varme herligheten i hånden der jeg ruslet lykkelig og fornøyd på vei til bussen, sliten, men fornøyd etter endt jobbdag. Gledet meg massemasse til å innta denne farlige gode drikken og ventet tilogmeg litt ekstra med å styrte den i meg til jeg kom meg på bussen..

 

Bare eeen slurk.. EN slurk... Mmmm... Én til.. Bare én ..en lang en.. OK nå er det stopp og spare resten til bussturen hjem :)

 

Bussen kommer rundt svingen, jeg hopper opp som ei lita skolejente som gleder seg til skolen (finnes det på ekte eller bare på film forresten?)... Gleder meg riktignok ikke til noe skole, men til kaffen og til å komme meg hjem for å slappe av :)

 

Jeg betaler, beveger meg mot setet.. ikke der.... ikke der...

Jeg kikker til sidene, myser utover i bussen, hvor er min plass, hvor vil jeg sitte nå?

 

Beveger meg langsomt som man vanligvis i en bussmidtgang gjør, nærmest døra midt i bussen er perfekt, da trenger jeg ikke kave for mye når jeg skal ut. En vanlig avgjørelse i mine busssete valg.

 

Det skulle bli en halvmeter for langt å gå gitt! For whoOps, kaffen glapp, pappkruset smeller i bakken, kaffen skvetter ut til alle sider, en herlig blanding av evergood, caramelsyrup og melk forspilt utover et skittent bussgulv!! 

 

For en katastrofe!

 

Svarte faaaeeen i hælvetteeee, utbryter jeg i ren forbannelse..

 

Som en flau bikkje med halen mellom beina og øra bakovervendt måtte jeg tusle tilbake til sjåføren som nettopp forresten hadde avslått min student rabatt fordi jeg ikke hadde studentbevis,  og be om papir fordi jeg hadde sølt kaffe utover gulvet... Så måtte jeg til å tørke da...

 

(Det var faktisk ikke egentlig noe flaut, nesten ikke folk på bussen, og hallo, jeg mista en kopp kaffe på gulvet, hvafan, finnes verre ting liksom! Syns jeg var flink som tørka opp da :)

 

Jeg har da altså jobbet, sølt kaffe utover bussgulv, tørket sølt kaffe fra bussgulv, stemt, spist en pannekake med blåbær i og ...blogget! :D

 

Opus X på radioen.. Loving you girl... LIIIIIITE jeg digget den sangen på barneskolen, tidenes sovesang liksom...

Noen som husker??? Hohohahah.. Skal på Backstreet Boys i desember jeg altså! Metal up yer asses altså!!!! ;-)))

 

Jah, det var jo en fin avslutning på en innholdsrik bloggpost :)

Én kommentar

Jeanette

14.09.2009 kl.22:03

Hadde stemt FRP, men er selvfølgelig ikke 18. Ned med alt som er rød-grønt

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits