Jesus Christ Superstar

"Jesus Christ,

Jesus Christ,

Who are you? What have you sacrificed?"

*Fått sang på hjernen, nynne på konstant*

 

Onsdag 2, september var venninnen min og jeg på generalprøven til Jesus Christ Superstar på Det Norske Teatret i Oslo.

Venninnen min fødte ei lita jente for ikke mer enn ca. 1 måned siden, og jeg var kjempe glad for at hun kunne være med! 

Det var første gangen hun var borte fra datteren sin over litt lengre tid og om hun fikk barnevakt var jo også en faktor som spiller inn når man har blitt mamma;)

Vi tok bussen innover og det ble bulemat, melkepumping og kaffe på DUS :)

Tenkte jo jeg skulle ta bilder, men med ett vi hadde kommet oss ut, satt oss på en benk for å trekke litt frisk luft åpnet himmelen seg og regnet pøset ned, og det var ikke bare regn, det var sterk vind, såpass at paraplyen min ble ØDELAGT! og for å si det sånn da, det er ikke i slikt vær man drar frem sitt ubeskyttede canon eos kamera, eller hvilket som helst kamera egentlig..;-)

 

Kjøpte meg et deilig skjerf fra Gina Tricot:)

 

 

bilde 239


 

 

Uansett, det var en fantastisk forestilling! Det må jeg VIRKELIG si! 

Har ikke lest så mange anmeldelser, har hørt at de var dårlige, men jeg syntes det var knall!

Hadde ikke så store forhåpninger, da jeg egentlig ikke hadde PEILING på hva Jesus Christ Superstar handlet om en gang... Men ble bare så utrolig positivt overrasket!

Hank von Helvete spilte jo hovedrollen, Jesus, og alle er jo bare "Wow, så bra Hank von Helvete, supert, blablabla " men hei, jeg syntes faktisk Frank Kjosås, som spilte Judas var MYE bedre.

Jeg ble ikke sånn super overimponert over skuespillerferdighetene til vår kjære Hank, desverre, men kult var det, det skal jeg ikke si at det ikke var ;-) 

 

 

ani32159512
Bilde fra google.no


 

Altså, over til Frank Kjosås, han var kul han :)  Stemmen hans var utrolig bra! Og stemningen han fikk frem var, nei jeg vet ikke... Det var bare kjempe, utrolig bra!! :D

 

...Må virkelig få utviklet vokalbularet mitt til noe bedre... "bra...bra..kjempe...kul..."....

 

 

default

 

 

jesuschristsupers725352x

 

 

Jeg anbefaler alle til å se rockemusikalen Jesus Christ Superstar på Det Norske Teatret i Oslo! ;-)

 

Jeg er egentlig ikke noe stor teater og musikal fan, veldig lite fan for å være ærlig..

Slik her overspilling og improvisering og ..hele stemningen med det her teater greiene, alt skal liksom være så jævla ..vet ikke, stort og flott og GAH, nei, ikke noe teater fan nei;) 

Husker jeg så Westside Story en gang med skolen, det var SYKT kjedelig og ..dårlig..? Pluss at jeg hadde hinsides vondt i magen husker jeg.. Satt der og vrei meg i stolen og pinet meg gjennom sikkert over to timer med gørr og klissete, dårlig familydrama/lovestory/streetdance d.r.i.t.t... heheh, fortsatt bitter gitt!:P neida,..joda..;)

 

Les om Jesus Christ Superstar og Frank Kjosås her.

 

Én kommentar

mycupcake

07.09.2009 kl.23:12

fint sjerf.

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits