At "så lite" kan glede så mye? :)

Heihei alle søte dere! :)

 

Et kjapt innlegg om hvor glad jeg er for alle fine, hyggelige og tilbakemelding-kommentarene jeg har fått de siste dagene!

Det er litt rart, og selvom jeg ikke er en liten datanerd som ikke har et liv utenom det de har online, og kun lever der.. innenfor internettets utallige vegger... Så synes jeg det er koselig med kommentarer og jeg blir..GLAD :) Såh, fortsett sånn a'.. hihi ;-D

 

Jeg laget cupcakes igår! Noen med sjokolade inni, og noen med ferske blåbær inni, og vi må ikke glemme den ROSA frostingen som smakte veldig godt, men som også var veeeldig mettende etter kun én..;-)

Jeg har tatt noen bilder og jeg lovet egentlig å poste igår, men det ble for sent, også skulle jeg poste nå, men tror dere ikke ledningen til kameraet er sporløst forsvunnet? Joda...

 

Og jeg skal til Oslo med min bestevenninne C idag, vi skal kose oss på kafé og på teater etterpå :)

Så det jeg prøver å si er at det er ikke sikkert jeg rekker å poste noen bilder idag, hvis jeg ikke finner den ledningen NUH. Er ikke så altfor lenge til jeg må hoppe i dusjen.. Og jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg..

 

Åh h*lv*te, HVA skal jeg ha på meg?????? Holy mother of sweet jesus christ, HVAH skal jeg ha på meg?

Dette kan bli interessant.. Jeg må FLY! ;-)

 

 

381370965240e9512566

 

 

Flickr photo by jilltbent

 

Slik føles det at skapet mitt er nå.. TOMT !!! 

 

 

 

2 kommentarer

Ingrid

02.09.2009 kl.11:40

Sv; Tusen takk :-)

Annie

02.09.2009 kl.11:42

SV: den med nagler er kjempe tøff, men et råd, til deg, tror du bør endre str på skriften din, er ufattelig vanskelig å lese. Og jeg har ikke spesielt dårlig syn.

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits