Slappav.

Idag har jeg en totalt slappe-av-dag, da torsdag-mandag, sålangt, byr på mange timers kveldsjobbing, heeele helgen gjennom. Jaja, slikt blir det penger av! Og det kommer godt med! ;-)

 

Har sittet foran skjermen i hele dag og bare surret egentlig, men så har det til gjengjeld vært grusomt vær så den dårlige samvittigheten for at jeg ikke har fått utrettet mirakler idag heller kan jeg pakke i en koffert og sende til Antarktis.

 

Tenker jeg drar en tur til byen for å skravle litt med en venninne, etterpå har jeg planer om å bake noe godt, hvis alt går etter planen blir det bilder ut av slikt!! :D Gled dere, det er SØTT <3

 

Jeg må da altså bare skyndte meg i dusjen og stelle meg, så jeg svarer på kommentarer når jeg kommer hjem igjen jeg :) MERK: Jeg har allerede prøvd opptil flere ganger å svare på kommentarer, men når jeg trykker "send" kommer bare en setning, eller kun et par ord, av alt jeg har skrevet med, så faktisk; DET GÅR IKKE AN Å SKRIVE KOMMENTARER AKKURAT NÅ... IKKE FØRSTE GANGEN DET SKJER HELLER... BLOGG.NO!! gah.

 

Jeg vurderer å kjøpe mitt eget domene til bloggen, men da tror jeg at jeg er nødt til å blogge via Wordpress, det jeg har erfart av Wordpress sålangt, liker jeg ikke.. Og det høres vanskelig ut.. Tror ikke det er det, men det høres slik ut ;)

Huff nei, vet ikke helt hva jeg skal gjøre! Mye som MÅ GJØRES iallefall.. Jeg må fikse alt av kategorier og dill dall her på designet også, mye tull som ikke skal være her og som henger igjen etter mitt forsøk på å blogge på engelsk, som jeg fortsatt har lyst til. Men jeg må innse, jeg må velge, for to blogger går bare ikke...

Så bare with me a little longer, overse det teite designet, det SKAL bli bedre! :) Må bare ha tid.. Og for en gangs skyld er det noe jeg ikke har nok av om dagene..

 

 

453718141658471e587

 

Flickr - photo by merkley???

Én kommentar

mycupcake

01.09.2009 kl.22:52

sv: så utrolig hyggelig. og gøy at du ser på true blood. er desverre få som har hørt om det, så det er få å dele den interessen med:)

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits