Høstmoten og inspo..

Jeg slenger meg på bølgen "moteblogg" og velger å poste et innlegg som inneholder stoff om mote fra ende til annen..
Vi snakker høstmote.
Rett og slett fordi jeg egentlig elsker høsten!
Ja, jeg vet, jeg har deppet til tusen for at sommeren var dårlig og at den nå er over, men jeg satt ved kjøkkenbordet idag tidlig, så ut på trærne og bladene som danset i vinden, det grålige været og jeg kunne nesten kjenne den fortsatt milde luften ute.. Da husket jeg hvor mye jeg liker høsten. Fargene, luften, stemningen, luktene og ..mulighetene når det kommer til klær og sko! Jippi!

Jeg har et problem når det kommer til stil, jeg har ikke noe stil for å være helt ærlig, jeg går i kjedelige klær og sitter egentlig kun drømmende om alt jeg vil bruke men som jeg enten ikke tør å bruke, eller klarer å sette sammen til et helt og gjennomført antrekk. Jeg liker for mange forskjellige stiler som man ikke kan blande.. Og det å ha en ny stil hver dag må jo bli veldig forstyrrende i det lange løp...

Men samme det! Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal prøve å kle meg slik jeg ser for meg inni det rotete hodet mitt.
Det er jo høst og da er det jo lov til å kle seg i kun mørke farger uten å bli sett på som emo, og det er fint, for jeg elsker alle de mørke fargene jeg :-)

Og siden jeg har en søster som er interessert i foto, lik megselv, kanskje det er en gyllen mulighet til å få terpet på fotoskills OG få postet antrekks-bilder her en gang i ny og ned..;-)
Menneh... Jeg må nå først få handlet meg noen nye klær da.. Min nåværende garderobe er heller sliten/fattig/kjedelig/døll/ødelagt/oppbrukt/stygg.../tom?
Og for å gjøre min kjære ordentlig glad: MEN det har jeg ikke råd til nå! Nå skal det spares penger, spares penger, spares penger, så alt dette jeg ser for meg inni hodet mitt nå må nok desverre vente til jeg har ....råd..... ;-)

SKAL JO TIL PARIS OM BARE EN MÅNED! JIPPPPPIIIPIPIPIP!!!11!!1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Da benytter jeg sjansen til å spørre dere: NOEN SOM HAR GODE TIPS NÅR DET GJELDER PARIS GENERELT? SHOPPING, SEVERDIGHETER, SØTE/GØYE TING Å GJØRE?

På forhånd takk :)

Har allerede planlagt noe, en plan kommer etterhvert, jeg har en herlig ting i vente som jeg skal dele med dere, og som min kjære ikke kommer til å like, men den er så fantastiiiiiiisk!!!! :D Hohohohoho, følg med, kommer i posten snart!!! :)

ANYWAY, jeg har googlet litt "høstmoten 2009" og fant en del interessant, dro frem min FANTASTISKE moleskine (jupp, jeg har en forkjærliget for notatbøker, og ja, denne opphausede, elegante, nydelige, dyre, ikke for meg da, for jeg bestilte den på nettet for under halv pris, liksom-kule-nerdy-look-at-me-im-so-special-kunstnerisk-for-jeg-har-moleskine-boka.... eh... glemt hva jeg holdt på å skrive... uansett! denne notatboken er digg <3) og rablet ned nøkkelplagg jeg skal ha i garderoben min iløpet av høsten.. :-)

høst09

høst109

høst209

Bilder fra "KK, slik blir høsten hos H&M"

Fargene og diverse på disse bildene er ikke helt hva jeg ser for meg å bruke selv, men det gir et innblikk i nøkkelplagg, som store skjerf og sjal, strømpebukser og søte sko og store gensere.

Jeg vil satse på:

Tykke skjerf og brede sjal.
Tykke lange strikke gensere.
Fuske pelsjakke/vest.
Tykke strømpebukser.
Knestrømper.
Kjoler, klassisk og elegant 40's stil.
Dressbukser.
NAGLER.
Kule, rocka accessories.
Boots.
Høye støvletter.
Søte skoletter m. knyting/åpen tå.
Store øredobber og smykker.
Lange cardigans.
Trange jeans/tights.
Trenchcoat.

Bland dette sammen til en rocka, grungy, MEN samtidig elegant og ikke-bomsete look, så har dere hva jeg ser for meg :-)
Klarer jeg å gjennomføre dette? Jeg vet iallefall om en som ikke har helt troen på meg, tror jeg! ;-)

hennehøst

alicedellal

Alice Dellal, ikke så veldig høstlig antrekk, men altfor kult likevel! ;)


Skal se om jeg finner noen bedre bilder å legge ut her, men akkurat nå må jeg vaske badet så har desverre ikke tid, hihi:)

Jobb idag klokken 16-24 og imorgen klokken 12-18, vet ikke om jeg rekker å oppdatere noe her innen da...HVA SYNES DERE OM HØSTMOTEN?

HVA ER DERES NØKKELPLAGG OG FARGER?

14 kommentarer

Andrea

30.08.2009 kl.14:14

digge bilder! takk for bra innlegg da

Andrea

30.08.2009 kl.14:38

svar: åå tusen takk så digg å høre!! blir utrolig glad for sånn kjekk kommentar. regner med jeg legger ut mer fra polyvore snart da :) er ikke sikker på hvor du kan få tak i billige converse. jeg fant rimelige converse i usa, men hvis jeg kommer over noen rimelige en plass skal jeg hyle ut :)

Fashion by Maria Alexandra

30.08.2009 kl.14:40

jeg ELSKER høstmoten. Endelig kan vi kle oss i mørke og deprimerende klær og det er helt ok :D hehe, nei jeg kan ikke få sagt nok hvor herlige de klærne er. nøkkelplagget for tiden er skinntights:-)supert innlegg!

Tina

30.08.2009 kl.14:41

Elsker sånne gode strikketgensere, gjerne hvit, grå eller brun :)

Janneke

30.08.2009 kl.14:41

kjempe bra innlegg!

Andrea

30.08.2009 kl.14:42

svar: yeii :D din blogg er kjempe fin da! har fått en ny leser du nå :D rydding er bad, men må noen ganger til, haha

BCandi

30.08.2009 kl.15:29

SV: Beklager, jeg skrev visst bershka som nettadresse men jeg mente at jeg kjøper det i butikkene og familien i tyrkia gjør det også for meg og sender :pdu nevnte mange kule ting som du vil ha til høsten og jeg elsker lista di :)
Du kan bestille den, fu får en mail med en regning, så bare å betale når du har penger:)!

BCandi

30.08.2009 kl.15:51

SV: Jeg skulle også ønske de gjorde det for da hadde det kanskje blitt litt lettere med tanke på at fam. først får pakkene så må sende dem om igjen og jeg føler jeg snylter på dem :p Men det er sant, de har fantastiske klær! :DBTW: Legger deg til som venn så kan jeg lese bloggen din mer :p

Fashion by Maria Alexandra

30.08.2009 kl.15:58

sv: takk det samme :D digget bloggen din!Ja den fra gina er dritdigg :-) men den fra cubus ser mer ekte ut. elsker begge to ;DJeg har ikke funnet nagler NOE sted, og tro meg..jeg har lett OVERALT :O jeg har måttet kjøpe klær som har nagler på, også har jeg måttet rive/klippe de av. Så du kan tenke deg det har tatt litt tid :p du aner ikke hvor jeg kan få kjøpt eller!? panduro hadde jo ingenting :/ha en super dag selv søta!:)

Mariell

30.08.2009 kl.16:32

sv: Har aldri opplevd at linsen har delt seg i to men tvile ikke på at det er ekkelt og ubehagelig ;P

Fashion by Maria Alexandra

30.08.2009 kl.18:34

sv: tok ut skulderputer av noen gamle jakker jeg. ;-)nei jeg mente om du visste hvor jeg kan få tak i løse nagler? :/ finner det ingen steder :o

EILIN CECILIE

30.08.2009 kl.22:42

Skinn tightsene er fra http://www.laredoute.no =) takk for din mening på hot/not innlegget mitt :)

Fashion by Maria Alexandra

31.08.2009 kl.21:43

SV: Ja, på gina tricot har de jo så mye kult at jeg nesten ikke kan gå inn! tihi.. men sjekk ut skinntightsen der ja :) den kostet 150 kr eller noe, så ikke så dyrt akkurat!Både gina og vero moda selger vel de olatightsene til ca 200 kr :)JA! DIY eeeeeer gøy:) jeg ELSKER det, har små prosjekter på gang hele tiden..hehePanduro på senteret der jeg bor har ingenting, var der her om dagen. men TAKK for link til nettsiden :D helt supert altså! skal bestille med een gang, tihi.Jaa, legg meg til ^^ du må blogge oftere syns jeg! :ostor klem!

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits