"Back to school"

Vel... Ikke heeelt;-) (HELDIGVIS!!!)

Altså, jeg eeer tilbake på skolen, ..en skole, ..høyskolen der moren min går (nei, hun er ikke en unaturlig ung mor i 20 årene med en datter på snart 19, men hun studerer til å bli revisor) og idag er jeg med for å lese litt til teoriprøve som jeg og Silje ble enige om å ta ...om TO DAGER!! Spontant.. Dumt... Har ikke lest noenting!

Men fy fillern for et kjedelig stoff, nei og nei, hver gang jeg åpner boka og begynner å lese er det som om innvollene i kroppen min vrir seg, SÅ kjedelig er det... Faktisk!

Leser sikkert den samme setningen/kapittelet minst 7 ganger uten å huske en dritt, glemmer det med en gang, går inn det ene øret og ut igjen det andre.. Veldig morsomt å lese da skjønner dere;-)

Men idag skulle jeg altså gjøre alvor ut av å "ta lappen", siden jeg kun har teoriprøven og oppkjøringen igjen er det temmelig dumt og la en teit bok stoppe meg! Jeg er ikke akkurat LANGT ifra å kunne kjøre bil nå, lovlig, alene! *GLEDE SEG*

Så ja, da ble jeg med mamman min, for da var jeg nødt til å stå opp tidlig og jeg har ikke like stor mulighet til å surre med andre ting og sløse bort alle timene av dagen, har nemlig fri fra jobb idag, eneste dagen denne uken!!

Surre med andre ting/sløse bort tiden = f.eks. dette... BLOGG, ..slutt!!! *må stoppe blogge, må lese, lese...*

 

Anyway, bilde av min workin station today:

 

img20332

 

Macbook, mobil, vann, dobbel kaffe, (pluss selvsagt "Veien til førerkortet").

Ready to rumble!

 

img20343

Fikk en dobbel kaffe (egentlig cappuccino, men he-he, det var det visst IKKE) av mamma, kooooser meg :) <3

 

Jeg liker litt det å late som om jeg studerer, jeg har kanskje ikke fått så gode karakterer de siste årene, men faktisk, så liker jeg å lære, det å lese interessant stoff (that's the key, det må være interessant! HISTORIE er interessant f.eks!!<3)

Så det å sitte på et rolig, stille og fredelig bibliotek, med briller, bøker, kaffe og mac, det er nesten litt ...deilig, hehe..

* NERD >_< *

 

Gleder meg til jeg skal utdanne meg ferdig til neste år, tenker innen hudpleie eller noe, men er så usikker! Må tømme hjernen min ang. det litt senere, nå må det leses til førerkortet her!!! :)

 

Noen andre som skal studere eller har studert hudpleie, samt negldesign, noe sminke, beauty generelt egentlig?

 

Jeg tenker Norsk Hudpleiefagskole, noen som kan komme med erfaringer herifra, eller fra andre steder (helst innen Oslo området da, eller evt. Sverige eller England, DET hadde vært spennende!!)

 

 

Forresten, et par reminders på HVOR EN SYK OG VELDIG VELDIG GAL verden vi bor i:

http://www.dagbladet.no/2009/08/18/nyheter/drap/voldtekt/california/7700895/

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=566634

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits