Ny jobb = travel hverdag og bloggsvikter..

(Dette innlegget skrev jeg egentlig på fredag, slik at dere fikk en liten forklaring på hvorfor det ble bloggtørke her i helgen..)

I helgen har jeg vært i Oslo med min kjære, vi overnattet på Grand Hotel, likte spa avdelingen best! Vi badet og koste oss, og det badebassenget er virkelig noe en burde få med seg altså!! Fargeparty utav milde, utrolig deilig og avslappende atmosfære:) Dog NOE kaldt vann, faktisk!!

Jeg er ikke en veldig stor hotellgjest (skulle gjerne vært det!!) men jeg må innrømme at Grand Hotel ikke imponerte meg noe særlig, nå hadde ikke vi noe særlig spesielt rom.. Men Thon Hotel Panorama var en smule bedre;) (Anbefaler det!!) Da vi lå der (på Thon Panorama) i fjor fikk vi et noe bedre rom enn vanlig, der var det sykt ...digg rett og slett!! Men trodde helt ærlig at Grand skulle være bedre enn det jeg opplevde altså..
Jeg tok et bad i badekaret på badet, og da jeg skulle tappe ut vannet kom det opp og ut av sluket under vasken på gulvet! WHAT?! badet ble jo oversvømt, så jeg måtte jo bare la være å tappe ut vannet gitt.. Slikt skal jo helst ikke forekomme da...:/

Fikk ikke handlet meg NOE! Kortet mitt streiket og baby hadde kun penger til det nødvendigste, da han ikke hadde regnet med tidenes største shopping da vi sparer dette til paris. Menmen, da sparte jeg de pengene! hihi;)

Jeg tok ikke så mange bilder heller, da min kjære er litt fotosky, kan man si! Og jeg skulle gjerne tatt haugevis av bilder der vi spiste på Peppes jeg (ja, det ble peppes gitt, pizza<3<3<3) men føler meg litt dust når typen nekter å smile eller være med på bilder og gidder hvertfall ikke ta bilder av meg! Så ja, lite bilder som er bloggmateriale desverre...;) :/
MEN, så var vi bare i Oslo da, er jo ikke sånn super spennende! Når jeg skal til Paris, DA LOVER jeg at det blir bilder :D

Vi koste oss iallefall masse og jeg hadde en fin tur med baby :)
Koselig å ta slike småturer iblant!

HAR DERE GJORT NOE KOSELIG MED KJÆRESTE I DET SISTE DA?

Men jah! Jeg har endelig fått meg jobb!

Jeg er nå altså medarbeider på en av Norges mange Shell bensinstasjoner.. ;)
Foreløpig har det bare vært positivt! Har det faktisk morro på jobb (tenk det!), men, så får vi jo se hvor lenge det fortsetter slik da;)

Liker veldig godt det å jobbe med kunder, å bare være blid og hjelpsom:) Da er man nødt til å smile og være glad, og man blir jo ikke automatisk grinete og i dårlig humør av slikt! (Med mindre man har en skikkelig dårlig dag da, alle har jo noen av dem..)

Jeg har tatt på meg en del vakter, siden jeg ikke går på skole det året her (må ha et tenke-år for å finne ut av hva jeg vil til neste år! Tanker rundt det temaet kan jeg komme med senere:)
Uansett, det har derfor blitt mye jobbing! Og lite blogging;) Merker jeg har ganske så stramt tidskjema ukene fremover...
Noe jeg både liker og hater på en gang!
Jeg er en person som liker å planlegge ting og ha ting klart for meg. Samtidig liker jeg også veldig godt å være fri og ha muligheten til å gjøre akkurat hva jeg vil, når jeg vil (denne muligheten er jo rikitgnok NOE begrenset siden jeg verken har penger eller lappen.. Skal gjøres noe med nå!!)
Vel, penger må man ha! Og siden jeg skal til Paris med min kjære i Oktober er det bare å jobbe så mye som mulig så jeg får masse penger til da :)

Har også en del nyttige/gode linker til dere! Men må nesten komme i et innlegg neste gang, samt bilder!! For nå har jeg rett og slett ikke tid til å lete etter dem, da jeg må gjøre meg istand til jobb klokken to! WOW, DÅRLIG TID!!! F***!

VI SNAKKES GODT FOLK! :):):):)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits