Ubesluttsom, ..jeeeg?

Haha, nå blogges det på norsk igjen her!

Skaffet meg en ny blogg som jeg kommer til å ha på engelsk, men klarer ikke helt å kvitte meg med denne..

Er noe med "bloggsamfunnet" her som er litt koselig, kan man jo si;-)

Dessuten har jeg jo mine få lesere her! Jeg skal altså IKKE "stenge" denne bloggen :)

PLUSS at dette er vel det eneste stedet hvor jeg har kunnet få bruke mitt hjertebarn-kallenavn "Delirium", alle andre steder er det opptatt av andre :-(

Da blir det DELIRIUM-ISH istedet! Ikke like bra, men det fenger fordetom, hihi ^_^

Ordet/navnet "Delirium" har hengt med meg i mange herrens år, og det sykeste av alt er at jeg hørte det vel for første gang på "Pokemon", og jeg var ikke gamle jenten da jeg fulgte med på det;-)

"Delirium" er et akutt hjernesviktssyndrom og enkelt fortalt blir du en smule forvirret/fortumlet, vi snakker hjerneSVIKTsyndrom her, så dere kan jo tenke dere selv...;-)

Jeg elsker order, lyden, klangen, bokstavene, måten det skrives på. Det er nydelig, og "mitt", hihi :)

Da vet dere det! <3

 

Menneh, såh.. Siden jeg ikke har noe "bedre" å gjøre, så kommer jeg til å oppdatere begge bloggene! Vil vel være en smule forskjellige innhold, håper jeg, litt lavmål å drive å poste det samme to ganger forskjellige steder;-)

Hver gang jeg oppdaterer min andre blogg, så poster jeg en link her, så kan dere jo følge med der også, hvis dere finner det interessant! Jeg hadde iallefall funnet det YTTERST hyggelig! :D

 

BESØK MIN ANDRE, NYE BLOGG :-) TAKK<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits