AC/DC, oppussing, blogg.no-feil?

Jeg har tydeligvis hatt en liten bloggpause de siste dagene merker jeg;P Har vært mye som har skjedd og har rett og slett ikke hatt tid..

DET VERSTE er at egentlig så har jeg oppdatert bloggen gjennom mms, hele TO ganger faktisk, men de har ikke kommet frem på bloggen? Skjønner ingenting, fikk tilogmed bekreftelsesmelding på mobilen og. 

Noen som har opplevd noe liknende?

Jeg må få sendt en mail til disse ansvarlige..;)

Hele helgen var jeg på hytta til min tante i Østfold, vi pusset opp fra vi sto opp og til vi la oss. Må si jeg ble ganske sliten;p Men resultatet ble veldig fint! Vi reiste tilbake til Oslo søndag kveld, og mandag tuslet jeg ut i byen og handlet meg litt forskjellig. Blant annet et par dødskule sko!:-)

 

bilde517
Maler som bare det, farge: caffe latte.

 

 

bilde518
NYDELIG utsikt fra hytta, kjempe idyllisk der:)

Skulle også på AC/DC og det gledet jeg meg jo ikke akkurat mindre til, og det var konge bra!! :-D

NOEN ANDRE SOM VAR PÅ AC/DC? :-)

Noe jeg godt la merke til var at mine 1,73 cm over bakken ikke hjalp meg stort! Jeg føler meg enormt høy og med høyhelte sko er jeg jo som en kjempe! MEN, ikke denne gangen, ikke denne ene gangen jeg faktisk hadde satt pris på mine mange cm. For på Valle Hovin så jeg ikke en dritt. Det gjorde jeg ikke på Metallica heller. Eller på Bruce Springsteen i fjor (da endte vi riktignok opp på gressplenen helt bakerst, behagelig, men siden jeg også nærmest er blind MED kontaktlinser på, kan dere jo selv tenke dere at jeg fortsatt ikke så stort;))

 

Vi sto sånn ca midt på, midt i, noen old rockers, noen langhåra rockers + ET UTROLIG IRRITERENDE JENTEKREK SOM ABSOLUTT SKULLE SITTE PÅ RYGGEN TIL EN FYR OG SOM DERETTER TRØKTE SIN BAKDEL OPP I MITT ANSIKT.

 

Uansett, ørene har jeg jo i godt behold, og hører ikke dårlig med mindre jeg vil, så selvom jeg ikke så stort, så hørte jeg jo det jeg kom for å høre:-) Disse gamle kara leverte gla´ låt på gla´ låt, og med gode kjæresten min bak meg med hendene hans rundt meg, hadde jeg alt jeg kunne drømme og akkurat da:-)

 

 

bilde520

 

For those about to rock, we salute you :-D

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline - Delirium.

Karoline - Delirium.

21, Oslo

I have personal interests in movies, music, photography, world history, cooking, web design, interior design, fashion, animals, and (at least im trying to) keeping fit. I also do have a passion in traveling, and I hope to visit many countries and experience the many cultures and lifestyles of the world someday!

Kategorier

Arkiv

hits